Πολιτική Αλλαγών...

Αλλαγή στο νούμερο

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή σε προϊόν που έχει επιλογές μεγέθους π.χ. στα μαγιό, τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους από εσάς. Τα προϊόντα που επιστρέψατε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, πλυθεί και να έχουν τις ετικέτες τους, τα αυτοκόλλητα και τη συσκευασία τους, μόνο τότε μπορεί να γίνει δεκτή η αλλαγή. Εφόσον εγκριθεί η αλλαγή μπορείτε να επιλέξετε το ίδιο ή κάποιο άλλο προιον σε άλλο μέγεθος. Για λόγους υγιεινής τα μαγιό αλλάζονται μόνο με επικοινωνία την ημέρα παραλαβής τους. (Διαβάστε παρακάτω τις εξαιρέσεις αλλαγών)

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από το προϊόν

Aλλαγές γίνονται κανονικά σε όλη την συλλογή σε 7 εργάσιμες ημέρες, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων, μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε άλλο σας αρέσει από την συλλογή μας και να γίνει ταυτόχρονα παραλαβή παράδοση για την αλλαγή σας, είτε να μας στείλετε πίσω την επιστροφή σας και να έχετε πιστωτικό υπόλοιπο 30 ημερών για να επιλέξετε από τις νέες μας παραλαβές. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιείτε Ελτά κούριερ ή Γενική Ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη και βάζετε μέσα στο δέμα σας 2,60 για την επιστροφή σας. Χρησιμοποιείστε το έντυπο επιστροφής που υπάρχει στο δέμα και επικοινωνήστε μαζί μας στο

2392403169 Δευτ.- Παρ. 09.00-17.00 ή με μήνυμα στα social media, ή με email στο malpetiteboudoir@gmail.com

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση είμαστε στην διάθεση σας

Petite Boudoir

Ελαττωματικό προϊόν

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα σε προϊόν αγοράς από το eshop μας εντός 7 ημερών (από την ημερομηνία παραλαβής του από εσάς) λόγω κατασκευαστικού λάθους ή αστοχίας υλικού, σας αντικαθιστούμε το συγκεκριμένο προϊόν άμεσα, εφόσον υπάρχει σε στοκ. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν υπάρχει σε στοκ, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο ίσης αξίας ή επιστροφή χρημάτων.

Οδηγίες Αλλαγής Προϊόντος

Ενημερώστε μας εγκαίρως για την επιθυμία αλλαγής προϊόντος, μπορείτε με email στο malpetiteboudoir@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2392403169 Δευτέρα με Παρασκεύη 09,00- 17,00. Η αλλαγή σας πρέπει να γίνει εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εσάς.

Συμπληρώστε το Δελτίο Αλλαγής που βρήκατε στο πακέτο της παραγγελίας σας και συγκεντρώστε ότι συμπεριλαμβανόταν
μαζί με το προϊόν (ετικέτες, συσκευασία, παραστατικό). Στείλτε την αλλαγή σας με Elta Courier ή Speedex χρέωση παραλήπτη (συμπεριλάβετε μέσα στο δέμα σας 2,60 ευρώ )

Petite Boudoir

2392403169

ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 52
τ.κ. 57019 Περαία Θεσσαλονίκης

Μπορείτε να κάνετε την αποστολή με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία courier, όμως δεν καλύπτουμε εμείς τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση, τα επιβαρύνεστε εσείς.

Αφού παραλάβουμε το πακέτο σας και εγκρίνουμε την αλλαγή σας, θα σας στείλουμε τη νέα σας επιλογή προϊόντος/προϊόντων όπως μας αναγράψατε στο Δελτίο Αλλαγής και αυτό το κόστος αποστολής καλύπτεται από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που η νέα σας παραγγελία κοστίζει περισσότερο από την προηγούμενη θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την πληρωμή της διαφοράς. Η χρεωση της αποστολής της 1ης αλλαγής επιβαρύνει εμάς.

Ειδικές Περιπτώσεις – Εξαιρέσεις Αλλαγών

  • Δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν στο προϊόν που θέλετε να κάνετε αλλαγή δεν υπάρχει το νέο νούμερο που επιθυμείτε.
  • Δεν καλύπτουμε τα έξοδα μεταφορικών courier για περισσότερες από μία αλλαγές.
  • Στα μαγιό για λόγους υγιεινής, δεν πρέπει να έχει αφαιρεθεί η αυτοκόλλητη ετικέτα και το ταμπελάκι.
  • Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση, μόνο αντικαταση τους με άλλα προϊόντα της συλλογής μας.
  • Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η αλλαγή σας, σας επιστρέφουμε το προϊόν ακριβώς όπως μας το στείλατε.
  • Σε περίπτωση Δώρου μπορείτε να κάνετε αλλαγή εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην κάρτα αλλαγής.
  • ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ BAZZAR ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ !!!